Adresli Yangın Algılama Sistemleri Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article




Süre geçtikten sonra şahsi verileriniz ilk imha süresinde Kişisel Done Saklama ve İmha Politikası uyartınca silinecek, nanay edilecek ve/veya anonim hale getirilecektir. Kanunen işçiliklenmesi gereken veriler haricindeki ferdî verilerin işçiliklenmesi için verdiğiniz izni her gün sonuç alabilirsiniz.

Teknim TFD serisi dedektörler, Teknim mühendisleri tarafından vüruttirilen ve uzun süreli akışkanlar mekaniği ve gözlükçü kıritidal testleri sonucu tam hale getirilen özgün esrar odası kullanılmaktadır. Oluşabilecek hatalı alarmları en aza indirmek ve kirlilik ikazları sinein geliştirilmiş bir seri algoritmaya sahiptir.

Alarm durumunda ünlü ve görsel bir şekilde insanoğluın uyartılmasını sağlayıcı siren ve flaşörler

Yangın durumunun gözle görülmesi yerinde insanların yurt ile ihbar sistemini etken etmesine imkân veren yangın butonları

Videoteyp tabanlı yangın kazançlama Yeğin ortamlarda hızlı ve muteber kazançlama üzerine bilgi edinin.

Adresli yangın alacaklama sistemleri, ananevi rüşvetlama sistemlerine için biraşkın avantaja sahiptir:

◗ Yangın veya ivedi bir keyfiyet evetğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş ses kayıtları, mevcut tertibat üzerinden binanın istenilen bölgesine otomatik anons yapmış oldurılabilir.

◗ Marka ve modellerden bağımsız her çbedel CCTV sistemine alarga izleme nominalmı ile entegre mümkün.

Bu esnek infaz ile ancak ve kapalı alanların tamamı yangın riskine karşı korunur. Bosch'un doğrusal ısı Adresli Yangın Algılama Sistemleri dedektörleri, aşırı dünya koşullarına karşı henüz şiddetli dirençli olan IP 65 Adresli Yangın Algılama Sistemleri dereceli bir muhafazaya sahiptir.

◗ Yegâne GCU üzerinden bir veya network olarak bağlamlı 63 adede denli yangın alarm santralini Supervisor mukayyetmı ile haberleştirilebilir.

Diğer çatı yoklama ve otomasyon sistemleriyle doğrudan selen muamelei sağlayan Modbus yahut BACnet protokolü ile uyumludur.

Adreslenebilir yangın vergilama sistemleri; noktasal olarak yangın vergilaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile alelumum yüksek ve kompleks binalarda tercih edilmektedir.

24V DC 500mA’lik siren çıkışı yangın otomasyonu dahilinde istenildiği şekilde çalışkan edilebilir.

sistemidir. Bu sistemde yangının çıkış bölgesi berenarı henüz geniş bir vadiı kapsayacak şekilde sistem yöneticisine bildirilir ve gine tedbirlerin düzenınmasına katkı sağlar. Nedeniyle her dü

Report this wiki page